Laser Alexandrit puls lung 755nm / Laser nd:Yag puls lung 1064nm

Sistemul DUAL ACCENTO este un sistem unic, ce combină două tehnologii într-un singur sistem laser – laser Alexandrit puls lung 755nm și laser nd:Yag puls lung de 1064nm. Lungimea de undă de 755nm a laserului Alexandrit datorită gradului mare de absorbție în melanină este deosebit de eficient în tratamente de epilare și tratamentul leziunilor pigmentare. Laserul nd:yag cu puls lung rejuvenează pielea și tratează în mod eficient leziunile vasculare și onicomicoză.

AVANTAJE DUAL ACCENTO

MOD IRADIERE “TOP HAT”

Modul de iradiere a pielii cu unda laser este de tipul TOP HAT – ceea ce înseamna ca energia este difuzata uniform – eficienta maxima si efecte secundare reduse.

DIMENSIUNEA SPOTULUI AUTO-ADJUSTABIL

Schimbarea spotului de tratament este disponibil prin înlocuirea vârfului de tratament, sistemul recunoscând automat noile setări, acesta permițând dexteritate și siguranță mărită – astfel tratamentul selectiv a diferitelor zone devenind foarte accesibil.

SPRAY RĂCIRE

Calmează pielea prin metodă criogenă directă, minimizând efectele secundare, cum ar fi durerea și PIH după tratament.

SPAȚIU STOCARE DATE

Tratamente rapide și personalizate sunt disponibile pentru fiecare pacient în parte. Sistemul permite salvarea tipului și localizării leziunilor pacienților, datele fiind disponibile pe durata întregului tratament.

Descarca brosura

ACCENTO utilizează nivele de energii mai ridicate și mai precis comparativ cu concurenții săi

LASER ALEXANDRIT PULS LUNG 755nm

Lungimea de undă de 755nm are o absobție mărită în melanină, iar cea în apă și oxihemoglobină fiind una redusă, recomandând acest tratament pentru epilare definitivă și probleme de pigmentație, fără efecte secundare, respectiv fără afectarea țesutului din jur.

Deasemenea, lungimea de undă specifică de 755nm permite o penetrare mai adâncă în derm, cu o absorbție redusă în melanina epidermală.  Acesta reduce efectele secundare nedorite, cum ar fi hiperpigmentarea zonei de tratament, în cazul pacienților cu o piele închisă.

Îndepărtarea părului cu laserul Alexandrit cu lungimea de undă de 755nm este foarte eficientă. Efectul se bazează pe procesul fototermolizei selective – respectiv melanina din firele de păr conduc energia adânc în țesut, până la rădăcina părului și suprimă reproducerea ulterioară a firului.

Indicatii laser Alexandrit – puls lung 755nm

null

Epilare definitivă

null

pistrui, melasma, abnom, nevul ota, keratoza seboreică etc.

Leziuni pigmentare

null

Rejuvenare / Tonifiere

LASER ND:YAG PULS LUNG 1064nm

Lungimea de undă de 1064nm a laserului nd:Yag are o absorbție scăzută în melanină și o penetrare mai adâncă datorită energiei crescute. Stimulează dermul, fără a cauza efecte secundare nedorite epidermei, crește elasticitatea pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen

Avantajul principal a laserului nd:Yag de puls lung față de laserul diodă, este penetrarea mai adâncă și mai puține efecte adverse, cauzate de absorbția scăzută în melanină. Este eficient în tratamentele venelor varicoase din cauză ca lungimea undă de 1064nm are o absorbție foarte bună în culoarea albastră.

Indicatii laser ND:YAG PULS lung 1064nm

null

(Lifting, riduri superficiale)

Rejuvenarea pielii

null

Roșeață, acnee, teleangectazie, vene varicoase, veruci etc.

Leziuni vasculare

null

Epilare definitivă

null

Onicomicoză

Specificații de sistem

GENERAL
Dimensiune (W x D x H) 450 x 908 x 1240mm
Greutate 120kg
Greutatea cu toate accesoriile 127kg
Voltaj 220 / 230V, 50/60Hz
Consum maxim 2990VA
Curent 12A
Clasa de siguranță Laser clasa IV
SISTEM LASER
Tip laser Puls lung Alexandrit / Puls lung nd:Yag
Lungimea de undă 755nm / 1064nm
Energie maximă 60J (Alexandrit) / 100J (nd:Yag)
Fluență maximă puls 600J/cm2
Lățime puls 0.2 – 350ms
Control puls Control manual, pedală sau pedală wireless
Frecvența 0.4 – 10Hz
Sistem livrare undă Prin fibră optică 1000um x 3m
Rază țintire 532nm, 5mW
Răcire contact Spray criogen
Răcire sistem Sistem răcire aer – apă
Calibrare Auto calibrare prin port extern
Dimensiune spot D 2, 4, 6, 8, 10, 12, 16, 20 (mm)